tinarydberg_mobilen

Min Blogg

Lyssna gärna på Frihamnens radiopodd, två avsnitt, om missbruk. Klicka här på länken.
Föreningen Frihamnen driver Hemlösas Hus i Helsingborg

Läs hela inlägget »

Sverige har näst högst dödlighet i EU, läs här.

Läs hela inlägget »

Se nyhetinlägget från TV4 den 17 augusti, klicka här

Läs hela inlägget »

All psykofarmaka, starka kemikalier, orsakar kemiska obalanser hos hjärnor som från början inte hade någon kemisk obalans. Läs artikel klicka på länken nedan.
Farlighet med psykofarmaka

Läs hela inlägget »

"När de ringde från psykakuten förstod vi allvaret" Se nyhetsklippet, klicka här.

Läs hela inlägget »

Över 900 personer dog med narkotika i kroppen under 2015. Det visar preliminära siffror från det rättsmedicinska registret Toxreg som presenterades av Anna Fugelstad vid ett seminarium i Almedalen på tisdagen. Läs hela artikeln klicka här

Läs hela inlägget »

Nu har det varit ett alldeles för långt uppehåll sen jag skrev sist men det har varit en lång och
jobbig period samtidigt som mycket positivt också hänt. Min bok har nu äntligen kommit ut och vi hade en fantastisk bokrelease i Höganäs bokhandel den 25/4 med mycket kärlek och varma
människor, goda snittar och lätt alkoholfritt. Jag är så tacksam för alla människor som tog sig tid att komma och dela den här viktiga stunden med mig!! TACK!! Om du läst boken och har något att säga om den skulle jag uppskatta om du ville gå in på Bokias sida eller Adlibris och skriva ngt där. Ju fler som skriver ju större chans att det uppmärksammas av bokhandlarna och köps in och på så sätt får en större spridning.
Sen sitter jag nu och ska göra en podcast som ska ligga på förlagets hemsida och då letar jag
musik som kan passa och kommer över två av Kristoffers låtar som han hade på en spellista som
finns sparad och jag inser än mer vilket helvete han hade här på jorden i slutet av sitt liv och jag vill gärna dela dem med er så ni ska förstå vaad droger kan göra med en människa.Ett sånt helevete önskar jag ingen ska behöva uppleva!!
De är Johnny Cashs: Hurt : http://www.youtube.com/watch?v=8ffFaJSDv9g&sns=em
och Creed One Last Breath : http://www.youtube.com/watch?v=fRI9zr-tx6M&sns=em

Läs hela inlägget »

...en av anledningarna till att Kristoffer tröttnade och sökte spänning någon annanstans - inte tillräcklig stimulans i skolan ??? Frågar jag mig själv ..  

 

Läs hela inlägget »

Läs artikeln, klicka här

Sveriges narkotikapolitik får tung kritik av FN-kontoret för mänskliga rättigheter. I den betonas att människor som använder droger har lika stor rätt till vård som alla andra och att insatser som begränsar skador av missbruk, bland annat sprututbyte, ska betraktas som grundläggande mänskliga rättigheter.
– Det är varje lands skyldighet att ge individer så bra vård som möjligt, säger Flavia Pansieri som har en lång karriär i det internationella samfundet bakom sig, bland annat inom FN:s olika program för narkotikabekämpning.
Det är tung läsning-Varför har vi som land ett sådant synsätt och en eftersatt vård för våra missbrukare? Vi brukar anses som ett föregångarland-men här släpar vi efter och har i dag fler missbrukare än många andra länder inom EU. Vi ligger som nummer två!!! 
 

Läs hela inlägget »